

از جمله مشکلاتی که ممکن است در ناحیه سطح رنگ دیده شود، فرو نشست و یا ریزش رنگ است که از جمله نقص های حین رنگ آمیزی به حساب می آید. این مشکل می تواند به دلایل مختلفی ایجاد شده باشد. با هنرکده راد همراه باشید تا از دلایل و راهکار های رفع آن به خوبی آگاهی یابید.
دلیل ریزش یا فرونشست رنگ
- اگر لایه ای ضخیم از رنگ را بردارید، بدین معنی که لایه رنگ استفاده شده توسط شما بسیار سنگین شود، می تواند سبب بروز چنین مشکلی شود.
- تجهیزاتی که برای نقاشی ساختمان استفاده می کنید در کیفیت کار نهایی شما بسیار موثر هستند برای مثال اگر از ابزار های سنگین و زمخت استفاده کنید، شاهد فرونشست رنگ خواهید بود.
- زمان رنگ کردن و شرایط محیطی بسیار مهم است. اگر حین این کار دما بسیار خنک و یا دارای رطوبت بسیار بالایی باشد، ریزش رنگ را به وجود خواهد آورد.
- از دیگر عوامل مهم انجام زیر سازی های سطوح به صورت کاملا اصولی است. سطوحی که به خوبی نظافت نشده اند و آماده سازی های لازم برای آن ها صورت نگرفته است، این مشکل را در سطوح آن ها مشاهده خواهید کرد.
از بین بردن فرونشست یا ریزش رنگ
برای رفع چنین مشکلاتی می توانید راه حل های مختلفی را به کار گیرید اما اگر رنگ خیس و یا خشک باشد، باید از روش های گوناگونی استفاده کنید. نکته بسیار مهم جهت از بین بردن چنین مشکلی این است نباید برس را بیش از حد رنگی کنید.
اگر هنگامی که رنگ هنوز خشک نشده است و خیس است با این مشکل مواجه شدید، باید یک برس یا یک فرچه و یا یک غلتک را برداشته و به آرامی روی سطح بکشید به صورتی که روی سطوح به صورت یکنواخت پخش شود.
مواقعی که رنگ خشک شده است باید در ابتدا سطوحی که دارای نا همواری هستند را به آرامی و با دقت سنباده بزنید. پس از سمباده زدن مجدد ناحیه را رنگ آمیزی کنید.