

در این مقاله با آموزش تکنیک های حرفه ای رنگ آمیزی ساختمان، در کنار شما خواهیم بود با یادگیری آموزش تکنیک های حرفه ای رنگ آمیزی ساختمان می توانید رنگ آمیزی ساختمان را به بهترین شکل ممکن انجام دهید. هر چند نقاشی ساختمان کار سختی نیست اما رعایت تکنیک های حرفه ای رنگ آمیزی ساختمان می تواند بر کیفیت رنگ آمیزی ساختمان اضافه کند.
تکنیک های حرفه ای رنگ آمیزی ساختمان
یکی از ساده ترین و مقرون به صرفه ترین کارهایی که از طریق آن می توانید طرح و سبک دلخواه را در دیوارهای منزل ایجاد کنید رنگ آمیزی است. البته رنگ آمیزی شاید در نگاه اول آسان به نظر برسد ولی دارای اصول و تکنیک هایی است که به رعایت آن، رنگ آمیزی ساختمان به صورت حرفه ای انجام خواهد شد. تکنیک های حرفه ای رنگ آمیزی ساختمان به شما این امکان را می دهد که کیفیت رنگ آمیزی شما بیشتر شود. برای دریافت قیمت نقاشی ساختمان میتوانید با هنر کده راد تماس حاصل فرمایید.
بیشتر بخوانید: رنگ جوتن
۱- جلوگیری از به جای ماندن اثر غلتک به هنگام رنگ آمیزی
یکی از تکنیک های حرفه ای رنگ آمیزی ساختمان، مربوط به جلوگیری از ماندن اثر غلتک بر روی دیوار است. در صورتی که رنگ آمیزی به روش نادرست انجام شود در این صورت رد غلتک بر روی دیوار خواهد ماند. به منظور جلوگیری از باقی ماندن جای غلتک شروع رنگ آمیزی از یک قسمت دیوار و حرکت به سمت دیگر است. در واقع برای این که رد غلتک نماند نباید از قسمت های مختلف برای رنگ آمیزی اقدام شود بلکه باید از یک طرف از بالا تا پایین صورت پذیرد. یکی دیگر از نکات در این زمینه است که بخشی را که در آخرین حرکت غلتک رنگ کرده اید را تر نگه داشته تا با شروع مجدد جای غلتک در قسمت خشک شده نماند.
۲- اجرای رنگ به صورت کاملاً یکنواخت
از مشکلات رایجی که در رنگ آمیزی ممکن است پیش بیاید مربوط به استفاده از چند رنگ شبیه هم است در این صورت اگر رنگ آمیزی به خوبی انجام نشود ممکن است که تفاوت های جزیی آشکار شود و در این صورت دیوار نمای مناسبی را نخواهد داشت. در صورتی که از تک رنگ مانند رنگ سفید استفاده کنید در این صورت مشکلی وجود نخواهد داشت و دیوار شما یکدست و یکنواخت خواهد بود. این مورد برای رنگ نما ساختمان نیز بسیار حائز اهمیت است. زیرا رنگ نما ساختمان تاثیر زیادی بر روی زیبایی منزل دارد.
برای این که با این مشکل مواجه نشوید و رنگ آمیزی دیوار شما به صورت کامل یکدست باشد توصیه می شود که مقدار زیادی از رنگ مورد نظر را از یک فروشگاه خریداری کنید. در این صورت نیازی به تهیه مجدد رنگ نخواهد بود. در صورتی که در آخر رنگ شما اضافی بماند نباید نگران باشید می توانید باقی مانده رنگ را به ظرف تمیز برگردانده و بعدا مورد استفاده قرار دهید.
۳- تمیزکاری در بخش پایینی دیوار یا قرنیز
از دیگر مسائلی که در رنگ کردن ساختمان بسیار متداول است و این مورد یکی درست پیاده کردن این موضوع یکی از تکنیک های مهم رنگ آمیزی ساختمان است و برای همه ممکن است رخ دهد به سرایت رنگ به نواحی انتهایی و یا همان قرنیزها ارتباط دارد. با یادگیری روش های حرفه ای رنگ کردن ساختمان می توانید این مشکل را نیز با موفقیت پشت سر بگذارید. برای همین منظور استفاده از چسب های نواری روی قرنیز به عنوان یک روش توصیه می شود که از کثیف شدن قرنیزها و قسمت انتهایی آن جلوگیری بعمل می آورد. نکته ای در این استفاده از این روش باید بخاطر بسپارید این است که پس از این که رنگ به صورت کامل خشک شد چسب و یا پوشش قسمت قرنیز را حذف کنید.
شروع رنگ آمیزی دیوارها از قرنیز
از سایر روش های رنگ کردن ساختمان که موجب بالا رفتن کیفیت آن نیز می شود در ارتباط با رنگ کردن قرنیزها است. بر همین اساس قسمت های انتهایی یا قرنیزها را در ابتدا به صورت کامل رنگ کرده و پس از این که این قسمت خشک شد می توانید، رنگ آمیزی را از بقیه قسمت ها شروع کنید.
۴- بتونهکاری حفرات دیوار از تکنیک های حرفه ای رنگ آمیزی ساختمان
از مهمترین مشکلاتی که در رنگ آمیزی دیوار ها وجود دارد مربوط به حفرات موجود در دیوار است. در صورتی که راه حلی برای آنها اندیشیده نشود در این صورت بافت نهایی به صورت لکه لکه در خواهد آمد. برای این که با این مشکل روبه رو نشوید توصیه می شود که قبل از هر اقدامی همه حفره های موجود بر روی دیوار را در هر اندازه ای که باشند را با استفاده از بتونه پر کنید. پس از این که بتونه کاری خشک شد با کاغذ سمباده می توانید سطح را صاف و یکدست کنید و برای رنگ آمیزی اقدام کنید.
بیشتر بخوانید: بتونه چیست؟ انواع بتونه در نقاشی ساختمان