

این تکنیک به روشی در نقاشی گفته مبشود که در آن رنگ به آرامی و تدریجی از یک رنگ به رنگ دیگری تبدییل میشود، معمولا رنگ از تیره شروع میشود و به رنگ روشن میرسد. به طور معمول در این تکنیک نقاشی ساختمان از فام تیره یک رنگ شروع میشود تا رنگ های روشن همان رنگ ادامه پیدا میکند. در نوع دیگر رنگ از فام تیره رنگ شروع میشود و سپس در رنگ روشن رنگ دیگیری خاتمه مییابد. از این تکنیک در رنگ کردن مو، ناخن و… بسیار استفاده میشود، اما امروز از تکنیک امبر در نقاشی ساختمان و لوازم خانه هم استفاده میشود.
انتخاب دو رنگ مناسب برای اجرای امبر
در این نوع از دو رنگ متفاوت استفاده میشود و با ترکیب شدن این رنگ ها با هم ترکیبی جذاب و زیبا خلق میشود. برای انتخاب صحیح دو رنگ که با هم همخوانی خوبی داشته باشند بهتر است از چرخه های رنگ کمک بگیرید، تا بتوانید زنگ های مشابه که با در کنار هم قرار گرفتن ترکیبی زیبا و چشمگیر را خلق کرد، البته در صورتی که میخواهید ترکیبی زیبا و چشمگیر را خلق کنید میتوانید از رنگ های مکمل برای اینکار استفاده کنید در این حالت ترکیبی متمایز خواهید داشت.
بیشتر بخوانید: آموزش تکنیک های حرفه ای رنگ آمیزی ساختمان
آموزش تکنیکهای نقاشی ساختمان روی دیوار
همانطور که گفتیم تکنیک امبر را میتوان برو هر وسیله ای پیاده سازی کرد. اما در این نوشته مقصود ما بررسی این تکنیک نقاشی برروی دیوارها است. در ادامه ای نوشته به آموزش پیاده سازی این تکنیک روی دیوارها صحبت خواهیم کرد. برای دریافت قیمت نقاشی ساختمان میتوانید با مجموعه هنرکده راد تماس بگیرید.
۱- سطح کار را آستری بزنید
در ابتدا لازم است که زیر کار لایه ای از رنگ سفید اجرا کنید، البته توجه داشته باشید پیش از اینکار روی قرنیزها و.. را با استفاده از رنگ سفید بپوشانید و اگر نیاز بود باید سطج کار را با استفاده از یک لایه از سنباده نرم صاف و یکدست کنید و سپس با استفاده از یک دستمال نرم روی سطج کار را کاملا تمیز کنید تا هیچگونه گرد و غباری روی آن باقی نماند.
بیشتر بخوانید: تکنیک های استفاده از رنگ طلایی در نقاشی ساختمان
۲- دیوار را تقسیم بندی کنید
همانطور که گفتیم در این تکنیک رنگ، از رنگ تیره به رنگ روشن میرود برای اینکار باید دیوار را بسته به طرحی که در نظر دارید به ۳ قیمت تا ۹ قسمت تقسیم کنید، برای اینکار میتوانید دیوار را به بخش های مساوی تقسیم بندی کنید، و با استفاده از مداد علامت گذاری کنید، این علامت ها میتوانند به صورت افقی، عمودی و یا حتی اریب باشند.
۳- دیوار را رنگ آمیزی کنید
در این مرحله باید بین بخش های مختلف را رنگ آمیزی کنید، از روی چرخه رنگ یک الگوی صحیح انتخاب کنید و بین بخش هایی را علامت گذاری کرده اید را با دقت بسیار زیاد رنگ بزنید و بهتر است این رنگ آمیزی را با سافتاده از قلمو و با ظرافت انجام دهید.
نکته: فضایی میان مرز ها را برای ترکیب کردن رنگ ها خالی باقی بگذارید.
۴- مرزهای رنگ را با هم ترکیب کنید
پیش از اینکه رنگ خشک شود با یک قلموی تمیز و خشک ۲ رنگ را در فضایی که سفید باقی گذاشته اید را ترکیب کنید، برای اینکار قلمو را به صورت دایره ای و یا ضربدری جا به جا کنید تا رنگ ها با هم ترکیب شوند.