

یکی از مواد جدایی ناپذیر در هر نقاشی ساختمان تینر است. تینر یکی از آن موادی است که در نقاشی ساختمان نمیتوان از اهمیت آن چشم پوشی کرد و یا آن را نادیده گرفت. در ادامه به این سوال پاسخ خواهیم داد که تینر چیست و چه کاربردی دارد.
برای اطلاع از قیمت نقاشی ساختمان به صفحه لینک شده مراجعه فرمایید.
معرفی تینر
تینر چیست ؟ تینرها موادی هستند که توانایی حل کردن رنگ را دارند و همچنین برای کم کردن غلظت رنگ نیز بسیار کارایی دارند. یا به عبارتی دیگر این مواد حلال هایی هستند که توانایی رساندن رنگ را به ویسکوزیته مورد نظر را دارند. از رنگ ها نمیتوان به همان حالتی که هستند استفاده کرد زیرا بیش از حد غلیظ هستند به همین خاطر نمیتوان به طور مستقیم از آنان در اجرا نقاشی استفاده کرد. دقیقا در همین جا است که تینر ها به کمک مان میایند و با ترکیب شدن با رنگ آن را به غلظتی میرسانند که بتوان از آن ها استفاده کرد. البته تینر ها پس از استفاده و اجرایی شدن عملیات رنگ آمیزی و نشستن رنگ بر روی دیوار کم کم خشک میشوند.
بیشتر بدانید: روغن جلا چیست؟ کاربرد های آن؟
کاربرد تینر در نقاشی ساختمان
همانطور که در بالا توضیح دادیم تینر ها در نقاشی دو کاربرد اصلی دارند یکی رقیق کردن رنگ که در مورد آن توضیح دادیم و دیگری تمیز کردن سطوح از رنگ همچنین میتوانند رنگ ها را از روی وسایل بشورند و تمیز کنند. به عنوان مثال نقاش پس از استفاده کردن از وسایل نقاشی نیاز دارد تا وسایل کارش را تمیز کند همچنین از این مواد برای لکه گیری نیز استفاده میشود.
۱- کاربرد تینر در تمیز کردن ابزار نقاشی
تمیز کردن وسایل مرتبط با نقاشی دقیقا پس از استفاده از آن بهترین راه برای پاکسازی میباشد.
تینر ها برای تمیز کاری لوازم نقاشی بهترین گزینه میباشد و به سادگی میتواند تمامی رنگ باقی مونده بر روی آنان را از بین ببرد. اما برای اینکار نیاز به رعایت کردن شرطی است اینکه رنگ را قبل از آنکه خشک شود پاک کنید اگر چنانچه بگذارید تا رنگ روی ابزار بماند و خشک شود آن وقت پاک کردن آن دشوار میشود.
بیشتر بدانید: نحوه استفاده از تینر
نحوه پاکسازی وسایل با تینر به این شکل است که ظرفی را بردارید و درون آن را تینر بریزید سپس وسیله مورد نظرتان را در آن فرو ببرید اگر که مدت زمان زیادی از آن گذشته و رنگ بر روی آن کاملا خشک شده است بگذارید تا وسیله مورد نظر درون تینر بماند تا بتواند به خورد وسیله رود و آن را تمیز کند. در نهایت با تکان دادن وسیله درون تینر سعی کنید تا اجزا باقی مانده رنگ را هم پاک کنید پس از پاک شدن وسیله را با یک دستمال خشک کنید. همچنین پیشنهاد میکنیم که وسیله مورد نظر را پس از عملیات پاکسازی در معرض هوا آزاد قرار دهید تا بوی تند تینر بپرد.
۲- کاربرد تینر در رقیق کردن رنگ
انواع رنگ های روغنی را میتوان با تینر حل کرد و به گران روی مورد نظر رساند این را بیاد داشته باشید که رنگ و تینر را به اندازه نیازتان مخلوط کنید برای مثال اگر که در حال نقاشی ساختمان هستید مواد را درون یک سطل حل کنید یا اگر که برای لکه گیری میخواهید از رنگ استفاده کنید بر روی یک سطح کوچک یا یک کاسه کوچک این کار را انجام دهید. به عنوان نکته پایانی این نکته را در نظر بگیرید که حلال هر رنگ متفاوت هست و بعضی از رنگ ها را با آب حل میکنند.
بیشتر بدانید: رنگ جوتن
۳- حذف لکه های رنگ با تینر
اگر که حواستان نبود و رنگ بر روی زمین چکه کرد یا اینکه بر روی لباستان ریخت میتوانید با کمی تینر و یک دستمال تمیز آن را پاک کنید فقط قبل از این کار کمی از تینر را بر روی سطح بزنید تا متوجه شوید آن سطح را نمیخورد و به آن آسیبی وارد نمیکند.
در پایان یادتان باشد که تینر شیمیایی است پس در زمان کار با آن از ماسک و دستکش استفاده کنید بخارات آن را تنفس نکنید و به آن دست نزنید همچنین در زمان رنگ آمیزی درب و پنجره را باز کنید تا بخارات سمی آن خارج شود همچنین تینر بشدت آتش زا است پس آن را در جای گرم و در معرض نور خورشید قرار ندهید.
جمع بندی
در این مقاله با اینکه تینر چیست و چه کاربردی دارد آشنا شدید اگر که نیازمند دریافت خدمات نقاشی ساختمان یا خدمات در زمینه رنگ نما ساختمان هستید میتوانید با کارشناسان مجموعه ما تماس حاصل فرمایید.