

اگر شما هم نیازمند راهنمایی رنگ آمیزی با غلطک هستید، ما را تا پایان این مطلب همراهی کنید. رنگ کاری با غلطک اگرچه کار بسیار سخت و دشواری نیست، اما اصول و قواعد مربوط به خودش را دارد. رعایت نکردن اصول و قواعد مربوطه موجب می شود تا افراد در نقاشی ساختمان موفقیت لازم را کسب نکنند. غلطک وسیله ای است که هم برای نقاشی ساختمان به کار می رود و هم می توان برای رنگ نما ساختمان از آن استفاده کرد.
ویدیو رنگ آمیزی با غلطک
راهنمایی رنگ آمیزی با غلطک برای همه افراد
در این مطلب قصد داریم راهنمایی رنگ آمیزی با غلطک را به نحوی ارائه دهیم که هم افراد حرفه ای و هم افراد مبتدی بتوانند اطلاعات مفیدی کسب کنند. دقت در انتخاب تجهیزات یکی از مهمترین مواردی است که می تواند به موفقیت در رنگ آمیزی کمک کند. برای مثال باید ابتدا غلطک مناسب را انتخاب کرد. غلطک ها دارای انواع و سایزهای مختلفی هستند که بر اساس فضا و حجم محل رنگ کاری، باید گزینه مناسب انتخاب شود.
مورد بعدی که بهتر است در راهنمایی رنگ آمیزی با غلطک به آن اشاره کنیم، انتخاب رنگ مناسب است. اینکه رنگ مورد نظر را از کدام برند تهیه کنیم از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است. برای مثال رنگ جوتن می تواند گزینه بسیار مناسبی جهت رنگ آمیزی با غلطک باشد. علت این امر نیز غلظت بسیار خوب رنگ های این برند می باشد. رنگ هایی که غلظت کافی ندارند، گزینه مناسبی برای رنگ آمیزی با غلطک نمی باشند. رنگ هایی که غلظت کافی نداشته باشند ممکن است قیمت نقاشی ساختمان را نیز تا حدودی افزایش دهند. بنابراین استفاده از رنگ های استاندارد و باکیفیت می تواند از نظر اقتصادی نیز مقرون به صرفه باشد.
حتما بخوانید: نقاشی ساختمان با غلطک یا قلمو
مزایای رنگ آمیزی با غلطک
۱- سرعت بالاتر غلطک نسبت به قلمو
قبل از اینکه به راهنمایی رنگ آمیزی با غلطک بپردازیم، بهتر است بدانیم که رنگ آمیزی با غلطک چه مزیت هایی نسبت به سایر روش های رنگ آمیزی دارد. یکی از اصلی ترین مزایای رنگ آمیزی با غلطک این است که سرعت کار با غلطک بالا بوده و مدت زمان نقاشی ساختمان را به طور چشمگیری کاهش می دهد. کاهش زمان رنگ کاری باعث می شود تا هزینه رنگ آمیزی ساختمان نیز به مراتب کمتر شود.
۲- یکدست بودن رنگ آمیزی با غلطک
از دیگر مزایای رنگ آمیزی با غلطک می توان به یکدست بودن سطح رنگ شده اشاره کرد. معمولا رنگ کاری با قلمو یا سایر ابزار نمی تواند کیفیتی برابر رنگ کاری با غلطک به ما بدهد. نوع طراحی غلطک و عرض بیشتر آن نسبت به قلمو می تواند علت افزایش کیفیت چشمگیر رنگ کاری باشد.
حتما بخوانید: آشنایی با غلطک مخزن دار
۳- جلوگیری از هدر رفت رنگ
یکی دیگر از مزایای رنگ آمیزی با غلطک، جلوگیری از هدر رفتن رنگ می باشد. معمولا افرادی که هم با قلمو و هم با غلطک رنگ آمیزی کرده اند، متوجه شده اند میزان رنگی که هنگام رنگ آمیزی با قلمو هدر می رود بسیار بیشتر از هنگامی است که رنگ آمیزی با غلطک انجام می شود. البته باید توجه داشت که رنگ هر چقدر غلظت بیشتری داشته باشد، راحت تر می توان از هدر رفتن آن جلوگیری کرد.
۴- امکان ایجاد طرح های زیبا
از دیگر مزایای رنگ آمیزی با غلطک، امکان ایجاد طرح های بسیار شیک و زیبا در ساختمان می باشد. تقریبا هیچ روش دیگری را نمی توان یافت که با کمک آن بتوان این چنین طرح های منظم و زیبا را به راحتی اجرا کرد. برای ایجاد طرح های مختلف می توان از رنگ هایی متضاد و یا حتی همرنگ دیوار استفاده کرد. البته باید توجه داشت که ایجاد طرح بر روی دیوار با استفاده از غلطک کمی مشکل تر از رنگ آمیزی با غلطک می باشد.
حتما بخوانید: رنگ آمیزی با غلطک طرح دار
زیرسازی دیوار را برای رنگ آمیزی با غلطک فراموش نکنید!
یکی از بخش های جدایی ناپذیر در نقاشی آماده سازی سطح پیش از نقاشی است شاید برایتان سوال شود چرا؟ باید بگوییم که مشخص است رنگ بر روی سطح اجرا میگردد حال اگر سطح مناسب نباشد یا مشکلی داشته باشد در خروجی کار تاثیر میگذارد. باید با سمباده زنی و بتونه زنی شکاف و تو رفتگی یا بیرون زدگی دیوار را رفع کنید و یا به عبارتی دیگر باید دیوار را یکدست کنید تا رنگ را بتوانید به شکل یکدست بر روی دیوار پیاده سازی کنید.
مراحل اولیه رنگ آمیزی با غلطک
پس از زیرسازی باید رنگ مورد نظر را آماده کنید. رنگ های روغنی را معمولا با تینر یا بنزین رقیق می کنند و رنگ های پلاستیکی نیز برای رقیق شدن به آب نیاز دارند. نکته ای که برای چندمین بار با توجه به اهمیت موضوع نیاز است بیان کنیم این است که رنگ نباید زیاد رقیق شود. در مرحله بعدی رنگ را داخل ظرفی با دهانه مناسب می ریزیم تا بتوان به راحتی غلطک را درون آن فرو برد. دقت داشته باشید که نباید مقدار زیادی رنگ توسط غلطک برداشته شود. این کار ممکن است منجر به چکه کردن رنگ بر روی دیوار شود. مشکل بعدی که به وجود می آورد این است که احتمال دارد مصرف رنگ را افزایش دهد.
حتما بخوانید: اشتباهات رایج هنگام استفاده از غلطک رنگ
مراحل ثانویه رنگ آمیزی با غلطک
مرحله بعدی از راهنمایی رنگ آمیزی با غلطک این است که غلطک را به آرامی بر روی دیوار بکشید. غلطک باید نرم و راحت بر روی دیوار کشیده شود تا رنگ صاف و یکنواخت پخش شود. نکته ای که دارای اهمیت بسیار زیادی است، دسته غلطک می باشد. دسته غلطک باید ارتفاع لازم را داشته باشد تا بتوان حتی برای سقف نیز به راحتی از آن استفاده کرد. معمولا دو لایه رنگ بر روی دیوار یا هر سطح دیگری اعمال می شود. لایه دوم برای رفع عیوب احتمالی لایه اول می باشد. بهتر است لایه اول به اصطلاح خودش را بگیرد یعنی خشک شود سپس لایه دوم اعمال شود.