

برای تزیین سطوح ساختمانی و نقاشی ساختمان خود یعنی نقاشی دیوار ها و سقف ها می توانید از رنگ بلکا استفاده کنید. استفاده از این انواع جایگزین مناسبی برای کاغذ های دیواری است و امروزه طرفداران زیادی را به خود جذب کرده است. بلکا در انواع مختلف ابریشمی و سلولزی وجود دارد که نوع ابریشمی از پنبه سلولز و ترکیبات الیاف ابریشمی و نخی ساخته شده است و نوع سلولزی از پنبه سلولز و ترکیبات خورده های کاغذ و پارچه ساخته شده است.
ویژگی رنگ های بلکا چیست؟
- دارای استحکام و مقاومت بالایی است.
- تنوع طرح و رنگ های مختلفی دارد.
- سطوح را با کمترین میزان زیرسازی می تواند به خوبی پوشش دهد.
- مواد اولیه که در آن ها استفاده شده است دارای ساختار طبیعی است و کاملا بهداشتی و بدون بو است.
- بلکا در برابر آتش و ضربه بسیار مقاوم است.
- به دلیل ساختار فیبری و آنتی استاتیک آن ها، گرد و غبار را به راحتی به خود جذب نمی کند بنابراین بسیار دیر تر احتیاج به نظافت پیدا می کند.
- قابلیت شستشو راحتی دارد.
- تعمیر و ترمیم آن ها به سادگی انجام می شود.
بیشتر بخوانید: مزایا و معایب بلکا در نقاشی ساختمان
بلکا در انواع رنگ ها و طرح های مختلف
طرح و رنگ هایی که بلکا دارد بسیار زیاد است و هر فردی با توجه به نیاز و سلیقه خود می تواند طرح و رنگ های مختلفی را سفارش دهد. انواع رنگ های سرد، ملایم و گرم را می توانید انتخاب کنید. نکته ای که در طرح بندی وجود دارد این است که سلیقه شخصی که بلکا را پیاده سازی می کند بسیار اهمیت دارد و باید بتواند طرح مورد نظر شما را تمیز پیاده سازی کند.
تیم مجرب هنرکده راد این کار را بسیار حرفه ای برای شما می توانند انجام دهند زیرا آموزش های لازم را دیده اند و با جدید ترین متد های روز برای انجام این کار آشنا هستند، شما می توانید با شماره های داخل سایت تماس بگیرید و از قیمت نقاشی ساختمان با رنگ بلکا آگاهی های لازم را کسب کنید.
ترمیم بلکا چگونه انجام می شود؟
این کار را نیز به دست متخصص آن بسپارید. برای انجام این کار باید محدوده ای که زخمی شده است توسط آب پاش خیس شود و پس از گذشت ۵ دقیقه سطح آسیب دیده به راحتی جدا می شود و می توانید ترمیم را به سادگی انجام دهید. پودری همرنگ سطح را با آب و چسب رزین باید مخلوط کرد و آن را در قسمت صدمه دیده قرار داد و توسط ماله اقدام به صاف کردن سطح نمود.
بیشتر بخوانید: تفاوت رنگ بلکا با رنگ رومالین