

یکی از مهمترین مراحل پیش از نقاشی نمای ساختمان، شست و شوی نما است، تا تمام آلودگی ها، دوده ها و… کاملا از سطح آنها پاک شود. و سطح کاملا مناسب نقاشی باشد. اما چرا نماشویی پیش از نفاشی اهمیت دارد؟ و چگونه میتوان اینکار را انجام داد؟ برای پاسخ به این سوالات در ادامه این نوشته با ما همراه باشید.
دلیل اهمیت شست و شوی نمای ساختمان پیش از نقاشی چیست؟
بر خلاف دیوارهای داخلی ساختمان که برای رنگ آمیزیشان تنها پاک کردن دیوارها از گرد و خاک و چربی ها کافی است، دیوارهای خارجی ساختمان یا همان نمای ساختمان کمی متفاوت است، زیرا این دیوار ها در معرض آلودگی های زیادی بوده اند.و وجود این آلودگی ها روی سطح دیوارها باعث میشود تا رنگ به خوبی وری دیوار ننشیند. و مشکلات زیادی را به وجود بیاورد که برخی از آنها را در مقاله مشکلات رایج در نقاشی ساختمان بررسی کرده ایم. به عنوان مثال اگر روی دیوارهای خارجی آلودگی وجود داشت باشد باعث خواهد شد که رنگ دیوار پس از مدت زمان کوتاهی از رنگ آمیزی بریزد و تمام زحمات شما از بین برود. به همین دلیل توصیه میکنیم که نماشویی ساختمان را جدی بگیرید.
بهترین روش نماشویی ساختمان چیست؟
اکنون که با اهمیت نماشویی پیش از نقاشی ساختمان آشنا شدیم لازم است که با روش های انجام اینکار آشنا شویم. شستن نما به دو صورت امکان پذیر است: شست و شوی دستی و شست و شو با استفاده دستگاه های فشار آب که در ادامه به مزایا و معایب هر یک از این روش ها میپردازیم. برای اطلاع از قیمت نمای ساختمان با هنرکده راد تماس بگیرید.
شستن نمای ساختمان به صورت دستی
برای شستن نما به صورت دستی شما تنها نیاز به چند سطح و چند کاردک و چند قلمو دارید. و برای اینکار باید تمام آلودگی هایی که روی دیوارها وجود دارند را رفع کنید و اگر در میانه کار آسیبی روی دیوار مشاهده کردید میتوانید آن را برطرق کنید. و سپس با استفاده از یک شلنگ آب پاش روی دیوار از بالا به پایین آب بپاشید. برای تمیزتر شدن دیوار ها میتوانید از محول ترای سدیم فسفات درون آب استفاده کنید.
از مزایای این روش میتوان به دقت بالاتر و همچنین بر طرف کردن عیوب روی دیوارها اشاره داشت. همچنین این روش در مقایسه با روش های دیگر ارزان تر است. اما در مقابل اینکار ساده نیست خصوصا اگر سطح مورد نظر بزرگ باشد و شما مجبور باشید مرتبا از نردبان بالا و پایین بروید.