

رنگ مولتی کالر یکی از بهترین رنگ ها برای نقاشی ساختمان است که در مقایسه با رنگ های پلاستیکی و روغنی از قدمت کمتری برخوردار است، اما به دلیل مزایایی که دارد، در همین مدت زمان کوتاه توانسته است محبوبیت زیادی پیدا کند. به همین دلیل در این نوشته تصمیم داریم به بررسی عوامل موثر در قیمت رنگ مالتی کالر بپردازیم.
همانطور که نوشته قیمت نقاشی ساختمان بررسی کردیم، قیمت و هزینه های نقاشی تنها به قیمت رنگ وابسطه نیست و عوامل دیگری مانند، دستمزد نقاش و سایر مصالح مانند بتونه و … در این قیمت موثر است.
رنگ مالتی کالر هم به همین شکل است و عوامل مختلفی در تعیین قیمت موثر است. از این عوامل میتوان به زیرسازی های مورد نیاز و همچنین جنس زیرسازی و اتینکه پیش از شروع کار از چه رنگی در زیر کار استفاده شده بوده است موثر است.
قیمت رنگ مولتی کالر در بازار سال ۹۹
در سال ۹۹ قیمت رنگ مولتی کالر برای هر متر مربع ۷ تا ۱۳ هزار تومان است، متفاوت بودن قیمت ها به همین دلیل است که سطحی که قرار است نقاشی شود هم اهمیت زیادی دارد. همچنین گفتنی است که قیمت خود رنگ و کیفیت آن هم در قیمت ها موثر است.
بیشتر بخوانید: رنگ مولتی کالر چیست؟
زیرسازی رنگ مالتی کالر به چه صورت است؟
برای اینکه زیر سازی های این رنگ را انجام دهیم باید از ۳ ماده مختلف استفاده کنیم، که به زیرسازی رنگ بستگی دارد.
- رنگ کردن دیواری که از قبل با استفاده از رنگ پلاستیک رنگ شده باشد، در این حالت به این دلیل رنگ پلاستیک هم محلول در آب است میتوان آن برای رنگ کردم سطح استفاده کرد. اما مقاومت آن به این دلیل که رنگ پلاستیکی ضد آب نیست کاهش پیدا کند. به همین دلیل هم مقاومت تنها به لایه اخر بستگی ندارد و به زیرسازی های قبلی هم وابسطه است.
- رنگ کردن دیواری که از قبل با رنگ اکرلیک رنگ زده شده باشد، همانطور که میدانید به این دلیل که رنگ های اکرلیک از رنگ پلاستیکی گران تر است. به همین جهت هم در صورتی که از این رنگ به جای پلاستیکی استفاده شود استفاده شود قیمت تمام شده کار افزایش پیدا خواهد کرد.
پس حتما پیش از استفاده از رنگ مولتی کالر توجه داشته باشید که رنگ های بر پایه آب استفاده کنید و همچنین به قیمت تمام شده رنگی که به عنوان زیر سازی استفاده میشود توجه ویژه ای داشته باشید.
بیشتر بخوانید: مزایای استفاده از رنگ مولتی کالر برای نقاشی ساختمان
نکاتی که پیش از استفاده از رنگ مالتی کالر باید استفاده کرد.
- به این دلیل که ساختار این رنگ با باقی رنگ ها متفاوت است باید آن را با استفاده از پیسوله انجام داد، به همین دلیل اگر تجربه کار با این وسیله را ندارید حتما کار را به یک نقاش ماهر بسپارید.
- بهتر است از این رنگ در بخش های داخلی کابینت ها یا سقف استفاده نکنید و برای اینکار از رنگ های پلاستیک یا روغنی استفاده نمایید.
برای دریافت خدمات در حوزه رنگ نما ساختمان یا استفاده از رنگ جوتن برای نما ساختمان با ما کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.