

در گذشته تنها انتخاب ها برای رنگ کردن دیوارهای نمای داخلی و خارجی ساختمان رنگ های روغنی و پلاستیک بودند، اما امروزه با پیشرفت های صورت گرفته در نقاشی ساختمان و معرفی مصالح جدید انواع مختلف دیگری از رنگ ساختمانی معرفی شده اند که یکی از آنها رنگ های اکرلیک یا رنگ بدون بو هستند، بسیاری از افراد بدون آگاهی داشتن از مزیت های رنگ های اکرلیک اقدام به استفاده از آنها در بخش های مختلف ساختمان میکنند، در ادامه این نوشته قصد داریم مزایا و معایب رنگ اکرلیک ساختمانی را بررسی کنیم، در ادامه این نوشته با ما همراه باشید.
مزایای رنگ اکرلیک
این رنگ هم مانند رنگ پلاستیکی محلول در آب است، اما تفاوت آنها این است که رنگ پلاستیکی حتی پس از خشک شدن هم در صورتی که با دستمال مرطوب یا آب تماس پیدا کند شسته خواهد شد، زیرا در آن حل میشود، اما رنگ اکرلیک اینطور نیست، یعنی در صورتی که تازه دیوار را رنگ کرده باشید و از رنگ دیوار خوشتان نیاید به راحتی میتوانید با آب دیوار را بشویید، اما پس از اینکه رنگ خشک شد، دیگر به هیچ وجه با آب پاک نمیشود و مانند رنگ روغنی کاملا ضدآب است
این رنگ هیچ گونه بویی ندازد زیرا محلول در آب است، و برای افرادی که به بوی رنگ حساسیت دارند مناسب است، به همین دلیل به آن رنگ بدون بو گفته میشود.
استفاده از این رنگ بسیار مناسب افرادی است که در مکان های مرطوب استفاده میکنند، به این دلیل که همانطور که گفتیم ضد آب است، و همچنین رزین های موجود در آن میتواند به راحتی در برابر رطوبت از خود مقاومت نشان میدهد و مانند زنگ روغن یا پلاستیک پوسته پوسته نمیشود و دچار ترک خوردگی نمیشود.
بر خلاف سایر انواع رنگ ها میتوان به این نوع افزودنی های ضد قارچ و ضد باکتری افزود و افرادی که در خانه کودک یا افراد حساس دارند میتوانند از زنگ اکرلیک بدون هیچ نگرانی از بابت مواد سمی و مضر استفاده کنند.
مزیت دیگر این نوع این است که در مقایسه با سایر رنگ ها لطافت بیشتری دارد و جلوه ای زیبا و چشم نواز خلق میکند.
این رنگ ها طیف گسترده و متنوعی دارد که با توجه سلیقه تان میتوانید رنگ زیبایی را انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید: آیا نقاشی ساختمان با رنگ اکرلیک قابل شست و شو است؟
معایب رنگ اکرلیک
اکنون که با مزایای این نوع آشنا شدیم نوبت به آن میرسد که کمی هم در مورد معایب این رنگ ها بدانیم، زمانی که از این رنگ ها استفاده میکنیم، پاک کردن کثیفی های روی دیوار در مقایسه با رنگ روغن مشکل تر است، اما این رنگ به دلیل مات بودن و روغنی نبود خیلی سخت تر تمیز میشود و از بین بردن کثیفی ها از روی آن مشکل تر است.
این زنگ به دلیل جلوه زیبایی که دارد علاوه بر نقاشی در کاربردهای دیگری هم از جمله رنگ کردن اثار هنرمندان مانند: نقاشی، مجسمه ها و کوزه و… استفاده میشود. برای اطلاع از قیمت نقاشی ساختمان با رنگ اکرلیک با هنرکده راد تماس بگیرید.