

رنگ آستر در نقاشی ساختمان به نوعی رنگ گفته میشود که پیش از رنگ اصلی روی سطح را با آن میپوشانند، و همین کار باعث میشود که رنگ اصلی بهتر روی رنگ اصلی را پوشانده و روی هم افتادگی های رنگ اصلی را بپوشاند.
رنگ های آستری
یکی از این رنگ ها که در نقاشی ساختمان بسیار مورد استفاده قرار میگیرند، رنگ های ساختمانی آکریلیک هستند. به صورت رزین های آکریلیک برای تثبیت و آماده سازی سطح زیرین که میتواند از جنس، گچ، سیمان یا بتن باشد استفاده میشود.
رنگ های آستری به صورت شفاف و بی رنگ تولید میشوند، این رنگ ها باید از نفوذ مناسبی برخوردار باشند تا بتوانند چسبندگی رنگ به مصالح زیرین را افزایش دهند.
همچنین لازم است که رنگ های آستری با سرعت بالایی خشک شوند تا به نقاش این انکان را بدهند تا بتواند مراحل بعدی نقاشی را با سرعت بالاتری انجام دهد.
بیشتر بخوانید: آستر زدن دیوار چیست؟
چه زمانی از رنگ های آستری استفاده میکنیم؟
از مراحل مهمی که در زمان نقاشی کردن دیوارها و سقف ساختمان انجام میشود بتونه کاری است، پس از بتونه کاری ما سطحی صاف و یکدست و بدون ناهمواری داریم که میتوان آن را رنگ کنیم، اما ما نمیتوانیم به طور مستقیم پس از از بین بردن ناهمواری ها را رنگ را بزنیم به این دلیل که رنگ به خوبی ایجاد نمیشود، به همین دلیل بهتر است پیش از پیاده سازی رنگ های اصلی روی سطح را با چند لایه آستر بپوشانیم. و پس از پیاده سازی آستر روی آن را با رنگ اصلی بپوشانیم.
نحوه اجرای رنگ آستری
برای اجرای رنگ آستری باید رنگ را با استفاده از قلمو و غلطک پیاده سازی کنیم، در روش پیاده سازی با غلتک، سعی کنید از غلتک هایی استفاده کنید که از پشم طبیعی گوسفند ساخته شده باشند، به این دلیل که رنگ را خیلی بهتر جذب کرده و راحت پیاده سازی میشوند، برای گوشه ها و بخش ها نازک تر از غلتک های کوتاه تر و مخصوص استفاده کنید.
در روش پیاده سازی با استفاده از قلم، در ابتدا قلم را به طور کامل پاک کنید و برای رنگ زدن هم حتما سعی کنید تنها نصف قلم را داخل رنگ فرو کنید و رنگ های اضافه را از سطح آن پاک کنید، و سپس روی سطح را رنگ کنید، حتما توجه داشته باشید که هر دست آستر زدن که به پایان رسید حتما روی آن را با استفاده از سنباده صاف کنید.
علاقه مندان برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از قیمت نقاشی ساختمان میتوانند با شماره تماس های مجموعه هنرکده راد تماس بگیرند.