

میکروسمنت پوششی زیبا و مناسب برای محل کار، دفاتر و یا نما خارج و داخل ساختمان میباشد این پوشش دارای مقاومت بالا است. میکروسمنت پوششی مناسب برای افرادی است که به دنبال پوششی بتنی با قیمت مناسب هستند. این پوشش تشکیل شده از مواد گوناگونی همچون رزین، پلیمر، کامپوزیت، بتن و … است. در ادامه با ما همراه باشید تا پوشش میکروسمنت را به شما معرفی کنیم.
ویژگی های میکروسمنت
اولین ویژگی مهم میکروسمنت که آن را به پوششی مناسب تبدیل کرده است یکپارچگی آن در سطح میباشد زیرا این ویژگی باعث شده است که نظافت و تعمیر آن راحت باشد.
یکی دیگر از نکات مثبتی که در مورد میکروسمنت وجود دارد این است که بدون توجه به متراژ سطح مورد نظر میتوان پوشش را با پیوستگی و بدون داشتن درز و شکافی اجرا کرد. شاید برایتان جالب باشد که بدانید میکروسمنت به صورت دستی اجرا میشود به همین خاطر خروجی کاری متفاوتی دارد و یا به عبارتی دیگر شما با خروجی منحصر به فردی رو به رو هستید.
از دیگر ویژگی های این پوشش میتوان به چسبندگی بالا و مقاومت بالا اشاره کرد که بخاطر همین مقاومت و چسبندگی بالا میتوان از این محصول برای منزل، محل کارتان استفاده کنید همچنین میتوان از این پوشش هم برای سرویس های بهداشتی هم کف منزل و حتی دیوار و سقف نیز بهره برد این پوشش به سرعت خشک میشود و میتوان به سرعت از آن استفاده کرد.
بیشتر بخوانید: رنگ نما ساختمان
مراحل اجرا میکروسمنت
- در ابتدا باید زیرسازی صورت گیرد و سطح تمیز و فاقد رطوبت باشد چنانچه شرایطی که گفته شد مهیا نباشد پوشش به خوبی اجرا نخواهد شد سپس برا آماده کردن سطح برای اجرای کار از میکروبیس و مش بند و فایبر گلاس استفاده میکنند. همچنین در مورد رطوبت نیز باید اضافه کرد که رطوبت تا اندازه ۵ درصد مشکلی ندارد.
- پس از مراحلی که گفته شد حال نوبت به اجرای کار میرسد و در دو مرحله دیگر کار تمام میشود که اولی متشکل از ترکیب کردن بافت با رنگ مورد نظر است و سپس افزودن موادی خاص تا کیفیت پوشش را بهبود ببخشد.
- در پایان نیز برای آنکه پوشش مقاوم شود و عمر آن افزایش پیدا کند لایه ای رزین شفاف بر روی آن میکشند.
بیشتر بدانید: آشنایی با نمای رولتکس
مزایای پوشش میکروسمنت
- ایجاد سطحی صاف و یکپارچه
- قابلیت اجرا در کف، سقف و دیوار
- دارای رنگ و بافت های گوناگون
- چسبندگی بالا
- قابلیت اجرا شدن بر روی تمامی سطوح
- دارای مقاومت مناسب در برابر حرارت و مواد شیمیایی
- به علت ضخامت پایین وزن سازه را زیاد نمیکند
- سهولت در اجرا
- ماده سازگار با محیط زیست
- شست و شوی آسان
عوامل موثر بر قیمت پوشش میکروسمنت
- یکی از عوامل تاثیر گذار بر قیمت نهایی میکروسمنت سطوحی است که کار قرار است بر روی آن انجام گیرد. اگر سطح ناهموار باشد یا تور رفتگی داشته باشد نیاز است تا قبل از کار عیوب آن بر طرف شود تا خروجی مناسبی داشته باشد همچنین اجرای کار بر روی کاشی و موزاییک نیز قیمت را تحت تاثیر قرار میدهد زیرا قبل از اجرا باید سطح یکپارچه شود.
- مکانی که قرار است پوشش بر روی آن اجرا شود نیز میتوان بر قیمت نهایی تاثیر بگذارد زیرا اجرا کار در بعضی از مکان ها سخت تر میباشد.
- متراژ کار و رنگ بکار رفته در کار را یکی دیگر عوامل تاثیر گذار بر قیمت پوشش میکروسمنت میباشد.
استحکام و سختی پوشش میکروسمنت
حتما تا به الان متوجه شدهاید که پوشش میکروسمنت پوششی مقاوم میباشد اما شاید این سوال برایتان ایجاد شده باشد که پوشش میکروسمنت دارای ضخامت کمی میباشد پس چطور مقاوم میباشد باید گفت که این پوشش به علت مواد بکار رفته در آن دارای مقاومت مناسبی میباشد همچنین در پایان کار به علت لایه شفاف رزینی که بر روی آن کشیده میشود در برابر سایش نیز مقاوم میشود.
انواع پوشش میکروسمنت
- میکروبیس: مناسب برای دیوار و لایه ای مناسب برای زیرسازی
- میکرواستون: مناسب برای نمای ساختمان
- میکرودک: مقاوم و مناسب برای کف
- میکروفینو: ضد آب و مخصوص دیوارها
- اکوسمنت: مناسب برای استخر
همچنین هنرکده راد دارای تیمی متخصص با تجربه در حوزه اجرای نما میکروسمنت، نقاشی ساختمان میباشد برای دریافت قیمت نما میکروسمنت و قیمت نقاشی ساختمان میتوانید با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.