

در این مقاله قصد داریم در رابطه با نحوه آماده کردن بتونه با استفاده از پودر مل را بررسی کرده و آموزش دهیم، در صورتی که قصد دارید خودتان کار نقاشی ساختمان را انجام دهید، باید بدانید که بتونه کاری یکی از مهمترین مراحل در نقاشی است. خصوصا اگر دیوار ها دارای ترک، لک و… روی سطحشان باشند. که رنگ خالی قادر به برطرف کردن آن نباشیم، حتما باید از بتونه استفاده کنید، تا فرو رفتگی ها، ترک های و.. ای که روی سطح وجود دارند، به طور کامل از بین بروند.
بتونه چیست؟
در ابتدا برای اینکه نحوه آماده کردن بتونه را توضیح دهیم باید تعریف آن را بدانیم، بتونه به ماده ای خمیری گفته میشود که برای پوشاندن عیوب سطح و پوشاندن آسیب های دیوار به کار میرود، این ماده را باید با استفاده از پودر بتونه و پودر مل بسازیم. در ادامه این نوشته برای آموختن طرز تهیه بتونه با ما همراه باشید.
بیشتر بدانید: بتونه کاری خانه های نو ساز
آماده کردن بتونه چگونه است؟
اگر شما نقاشی ساختمانتان را به فرد دیگری بسپارید خود نقاش کار ساخت و تهیه بتونه را انجام میدهد، اما اگر میخواهید اینکار را خودتان انجام دهید و به فرد دیگری نسپرده و خودتان انجام دهید، باید بدانید که برای هر رنگی که میخواهید استفاده کنید، از بتونه همان رنگ باید استفاده کنید، البته بتونه آماده هم در بازار وجود دارد و به فروش میرسد. برای دریافت قیمت نقاشی ساختمان با شماره تماس های مجموعه هنرکده راد تماس بگیرید.
بیشتر بدانید: بتونه چیست؟ انواع بتونه در نقاشی ساختمان
بتونه روغنی
این بتونه روی رنگ روغنی اجرا میشود، میتوانید برای ساخت آن از رنگ خود دیوار هم استفاده کنید. برای ساخت این نوع باید از مواد زیر استفاده کنید.
- رنگ روغنی به رنگ دلخواه
- پودر بتونه
- روغن بتونه
- تینر
- آب
نحوه آماده کردن بتونه به این صورت است که باید مقداری از رنگ را داخل یک سطل قرار دهید و سپس آن را با پودر مل و روغن بتونه مخلوط کنید، و سپس با استفاده از کاردک آنها را با هم مخلوط کنید، و سپس به آنها تینر بیافزایید، و به قدری با هم مخلوط کنید تا سفت و چسبنده شوند و بتوانید آنها را روی دیوار استفاده کنید.
بتونه پلاستیکی
از بتونه های پلاستیکی برای رنگ کردن دیوارها با رنگ پلاستیکی استفاده میشود، به همین دلیل هم روش ساخت آن با روش قبلی فرق میکند، برای تولید آن کافی است که مقداری رنگ پلاستیکی را با پودر بتونه مخلوط کنید، تا به خمیری یک دست دست پیدا کنید، سپس میتوانید از آن دیوارها، درزها و فرورفتگی های دیوار را به خوبی بپوشانید. اگر بتونه ای که ساخته اید چسبندگی خوبی ندارد میتوانید از چسب چوب برای چسبندگی آن استفاده کنیم.
بیشتر بدانید: بتونه چوب چیست؟
بتونه اکریلیک
از این بتونه برای رنگ های اکریلیک یا بر پایه آب استفاده میشود، برای اینکار باید مانند روش قبلی عمل کنید اما به جای رنگ پلاستیک از رنگ آکریلیک استفاده کنید. این نوع از چسبندگی متاسبی برخوردار است، و سرعت خشک شدن خیلی بالایی هم دارد، شما میتوانید در حدود ۶ تا ۸ ساعت بعد از بتونه کاری با این ماده روی دیوار را رنگ بزنید.