

شاید شنیده باشید که نقاشی دیوارهای ساختمانی که قبلا با رنگ روغنی رنگ آمیزی شده باشد با رنگ اکریلیک سخت است به این دلیل که رنگ روی رنگ روغنی لیز میخورد به به آن نمیچسبد، یا حتی اگر به هنگام رنگ آمیزی به خوبی انجام شود باز هم پس از خشک شدن ممکن است خیلی راحت جدا شود. در این نوشته قصد داریم نحوه رنگ زدن دیوارهایی که قبلا با رنگ روغنی رنگ شده اند با استفاده از رنگ اکریلیک را توضیح دهیم تا بتوانید مانند یک نقاش ساختمان حرفه ای اینکار را انجام دهید.
رنگ روغنی باید به طور کامل خشک شده باشد
باید حداقل ۱ ماه از اجرای رنگ اکریلیک بر روی دیوار گذشته باشد تا بتوانیم آن را با استفاده از رنگ های دیگر رنگ آمیزی کنیم به این دلیل که در صورتی که این زمان را برای خشک شدن به رنگ ندهیم بعد از نقاشی ساختمان با استفاده از رنگ اکریلیک پوسته پوسته شده و از بین خواهد رفت. هر چه بیشتر از رنگ کردن گذشته باشد و رنگ خشک شده باشد، رنگ رویی بهتر خود را نشان خواهد داد.
روی رنگ روغنی را سنباده بکشید
همانطور از نام زنگ روغنی مشخص است سطحی روغنی دارد، به همین دلیل هم نفوذ آب غیر ممکن است، به همین دلیل حتما قبل از رنگ کردن سطح آن را با استفاده از سنباده های ورقه ای که در فروشگاه ها به فروش میرسند کمی خراش دهید تا چسبندگی بیشتری پیدا کند و نفودپزیری در برابر آب داشته باشد.
سطح دیوار را با استفاده از شوینده های صنعتی بشویید.
در این مرحله باز هم باید به دنیال راهی برای کاهش روغنی بودن سطح دیوار پیدا کنیم، بهترین روش شستن سطح دیوار با استفاده از شوینده هایی است که بر پایه فسفات باشند. با اینکار از روغنی بودن رنگ کاشته میشود و خاصیت چسبندگی بیشتری پیدا میکند. تنها کافی است که با استفاده از محلول شوینده های صنعتی سطح روی دیوار را آماده کنید. برای دریافت قیمت نقاشی ساختمان میتوانید با تکنسین های شرکت هنرکده راد تماس بگیرید.
نقاشی دیوار با یک لایه رنگ آستر
پس از اینکه اینکار مراحل قبلی را انجام دادید نوبت به رنگ زدن دیوارها به شیوه عادی خواهد بود، به این صورت که ابتدا باید با استفاده از یک لایه آستر رنگ اکریلیک سطح دیوار را رنگ آمیزی کنید و تا روی رنگ روغنی را به طور کامل بپوشاند. و در زیر کار دیده نشود. بسته به نیاز باید یک الی دوبار سطح دیوار را با رنگ آستر رنگ بزنید.
و در آخر کار با استفاده از قلمو یا غلطک سطح دیوار را به طور کامل رنگ بزنید.