

در صورتی که میخواهید نقاشی دیوارهای ساختمان را با استفاده از رنگ روغنی انجام دهید اما پیش از اینکه اینکار را انجام دهید باید نکاتی را بدانید، به این دلیل که رنگ پلاستیکی دارای پایه آب است، اما رنگ روغن پایه آب دارد. اگر این سوال در ذهن شما به وجود آمده است که آیا میتوان بلافاصله روی رنگ پلاستیک از رنگ روغن استفاده کرد یا نه در ادامه این نوشته با ما همراه باشید.
برای اینکه به پاسخ این سوال که میتوانیم روی رنگ پلاستیک از رنگ روغنی استفاده کنیم یا نه؟ باید بگوییم بله، تفاوتی نمیکند که بخواهید رنگ پلاستیک را روی رنگ روغن اجرا کنید یا نقاشی ساختمان را با رنگ روغن روی پلاستیک انجام دهید، مراحل کار به شرح زیر هستند.
مرحله اول: تمیزکاری دیوارها
برای اولین قدم باید، چربی، گرد و غبار و دوده ها را از روی سطح دیوار پاک کنیم، برای پاک کردن آلودگی ها از روی دیوارهای رنگ روغن میتوانید از محلول آب و مایع ظرف شویی استفاده کنید، و با استفاده از یک اسفنج روی سطح دیوار را به طور کامل پاک کنید.
اگر لکه ها و کثیفی های روی دیوار را به خوبی پاک نکنید رنگ به خوبی روی دیوار قرار نخواهد گرفت، به همین دلیل هم به صرفه تر است که از همان ابتدا دیوارها را به طور کامل تمیز کنید و سپس رنگ را اجرا کنید تا رنگی یکدست و مناسب داشته باشید. در صورتی که میخواهید کار نقاشی ساختمانتان را به نقاشان ساختمان محرب بسپارید برای دریافت قیمت نقاشی ساختمان و ثبت سفارش میتوانید با مجموعه هنرکده راد تماس بگیرید.
بیشتر بخوانید: رنگ آمیزی روی کاغذ دیواری
مرحله دوم: زیر سازی دیوار
بعد از اینکه آلودگی های روی دیوار را به خوبی تمیز کردید، نوبت به این میرسد که تمام سطح دیوار را از ترک ها، سوراخ ها و …. پاک کنید. برای ترمیم این عیوب باید از بتونه استفاده کنید و سپس روی آن را یکدست کنید. تا رنگ به صورت کاملا یکدست روی دیوار بنشیند. اگر بخش هایی از دیوار برآمدی یا پوسته پوسته شدن داشته باشد بهتر است با استفاده از یک کاردک پوسته ها و برآمدگی ها را از روی سطح دیوار پاک کنید.
برای بتونه کاری در شما به بتونه و پودر مل احتیاج دارید، در ابتدا باید پودر بتونه را با پودر مل و مقداری رنگ ترکیب کنید و داخل یک ظرف با هم ترکیب کنید، و بهم بزنید تا به خوبی با هم ترکیب شوند و روان شوند.
سپس باید با استفاده از یک کاردک بتونه را روی دیوار بزنید و تمام سوراخ ها، درز ها و ترک ها بپوشانید و پر کنید، سپس با استفاده از یک سنباده روی آن را صاف کنید تا تمام سطح یدکست شود و برای رنگ آمیزی آماده شود.
بیشتر بخوانید: بتونه چیست؟ انواع بتونه در نقاشی ساختمان
مرحله سوم: اجرای رنگ
در این مرحله رنگ آمیزی آغاز میشود، برای اینکار باید ترکیب رنگی که میخواهید داشته باشید را در ابتدا انجام دهید و سپس با استفاده از یک قلم رنگ را بر روی سراسر دیوار یا سطح مورد نظر اجرا کنید.