

از نکات مهمی که توجه به آن در هنگام ساختمان و … مورد توجه قرار میگیرد نمای ساختمان است، حتی جالب است بدانید بدون نقاشی نمای بیرونی ساختمان پس از پایان ساخت آن نمیتوانید پایان کار ساختمان را دریافت کنید. از روش های مختلفی میتوانیم برای نمای ساختمان استفاده کنیم، از جمله: استفاده از انواع سنگ ها یا رنگ آمیزی نمای ساختمان، در این نوشته قصد داریم نقاشی نمای ساختمان را بررسی کنیم، در ادامه این نوشته با ما همراه باشید.
در مقالات قبلی به معرفی انواع رنگ های ساختمانی از جمله: رنگ روغنی، رنگ پلاستیکی و یا رنگ آکریلیک پرداختیم که میتوانید در نقاشی ساختمان با توجه به سلیقه خود از هر یک از آنها استفاده کنید، اما زمانی که صحبت از نقاشی نمای بیرونی ساختمان به میان می آید بحث کمی متفاوت میشود، به این دلیل که شما باید علاوه بر توجه به زیبایی و سلیقه شخصی خود برای انتخاب رنگ، موارد دیگری از جمله: شرایط آب و هوایی و اقلیمی یا منطقه ای که ساختمان در آن وجود دارد را مد نظر قرار دهید، در محیط های شهری معمولا انتخاب رنگ بر اساس ساختمان های اطراف انتخاب میشود تا نا هماهنگی در ظاهر منطقه و شهر به وجود نیاید.
انواع رنگ های مناسب برای نقاشی نمای ساختمان
به طور کلی میتوانیم رنگ های ساختمانی را به دو نوع رنگ های بدون بافت یا بافت دار تقسیم بندی کنیم، همانطور که از نام این دو رنگ پیداست، رنگ های بافت دارد در ساختارشان، دانه های ریز شن، یا دانه های درشت، رشته های پلی استر یا پلاستیکی وحود دارد و زمانی که برای نقاشی نما استفاده میشود،
به طور کلی رنگهای مناسب نمای بیرونی ساختمان به دو دسته رنگهای بافتدار و رنگهای ساده (بدون بافت) تقسیم میشود.
رنگهای بافتدار، رنگهایی هستند که با متریالهای خاصی مثل دانههای ریز شن، رشتههای ظریف پلاستیک، پلی استر و یا حتی دانههای رنگی درشت، ترکیب ای شده و جلوه جذابی بر روی سطوح ایجاد میکنند. این رنگ ها را نمیتوان به روش های معمول مثل استفاده از قلمو پیاده سازی کرد و حتما باید با استفاده از اسپری و پیستوله آنها را اجرا کنیم.
از مهمترین رنگ های بافت دار میتوانیم به رنگ کنیتکس اشاره کنیم، که هم برای داخل ساختمان و هم برای خارج ساختمان و نمای ساحتممان مورد استفاده قرار میگیرد. از این رنگ میتوانیم بر روی انواع سطوح از جمله، سیمان، فلزات و گچ استفاده کنیم.
در مقابل رنگ های بدون بافت هم که در مقایسه با انواع بدون بافت دارای تنوع بیشتری هستند و رایح تر هستند، و تقریبا همه جا میتوانیم انها را مشاهده کنیم.
در ادامه برخی از رنگ های مهم را بررسی میکنیم، در ادامه این نوشته با ما همراه باشید. همچنین برای دریافت قیمت نقاشی ساختمان میتوانید با کارشناسان هنرکده راد تماس بگیرید.
بیشتر بخوانید: رنگ نما ساختمان
رنگ نانو برای نمای ساختمان
با پیشرفت تکنولوژی نام نانو را در تمام صنایع میشونیم، امروزه نانو و نانو متریال ها به صنعت ساخت و ساز هم راه پیدا کرده اند، از مهمترین ویژگی های رنگ های نانو که آنها را منحصر به فرد کرده است میتوانیم ، به خاصیت خود تمیز شوندگی یا راحت تمیز شدن آنها اشاره کنیم. دلیل این موضوع نزدیک بودن ملکول های نانو به هم است، به همین دلیل هم فضایی برای جایگیری مولوکول کثیفی روی آنها نیست.
به همین دلیل میتوان گفت رنگ نانو یکی از بهترین رنگ هایی است که میتوان برای سطوح خارجی استفاده کرد. چون نه مولکول های آب و نه گرد و غبار به آن نفوذ نمیکنند. و برای مدت زمان طولانی سالم باقی میماند.
رنگ اکریلیک برای نمای ساختمان
رنگ اکریلیک یکی از محبوب ترین رنگ هایی است که هم در سطوح داخلی و هم در سطوح خارحی ساختمان مورد استفاده قرار میگیرد. به این دلیل که این رنگ مقاوم در برابر اشعه یووی است میتوان آن در مناطق بارانی استفاده کرد، از مهمترین مزیت های این رنگ ها میتوانیم به پایداری بالا، تمیز شودگی مناسب آنها آشاره کنیم. میتوانیم از رنگ اکریلیک روی سطوح مختلف از جمله: گچ، سیمان و آجر استفاده کنیم.
یکی از محبوبترین انواع رنگ مخصوص نمای ساختمان، رنگ اکریلیک است. رنگ اکریلیک انعطافپذیری بالایی دارد در نتیجه تقریبا بر روی هر سطح صافی قابلیت اجرا دارد.