

پوسته پوسته شدن رنگ از جمله مشکلات رایجی است که می تواند دلایل مختلفی باشد که یکی از دلایل آن می تواند مربوط به چسبندگی ضعیف رنگ باشد. این پدیده هنگامی که رخ می دهد به این صورت است که رنگ به صورت لایه ای از لایه های اول رنگ جدا می شود، به صورتی که تنها چند لایه رنگ بسیار کم روی سطح باقی می ماند.
در ادامه این مقاله از هنرکده راد شما را با عوامل ایجاد این مشکل و راه حل هایی جهت رفع آن آشنا خواهیم کرد.
عوامل ایجاد چسبندگی ضعیف رنگ
- یکی از عوامل بسیار تاثیر گذار در پوسته پوسته شدن رنگ این است که شما به خوبی سطح را زیر سازی نکرده اید. رنگ آمیزی را هنگامی شروع کرده اید که سطح همچنان کثیف است، رطوبت دارد و یا صیقلی است.
- زیر لایه ایجاد شده روی سطح دارای چسبندگی بسیار ضعیفی است.
- اگر از رنگ های پایه روغنی استفاده کرده اید، توجه خوبی به خشک بودن سطح نداشته اید و هنگامی که سطح خیس بوده است، اقدام به رنگ آمیزی کرده اید.
- رنگی که برای سطوح انتخاب کرده اید از کیفیت بسیار پایینی برخوردار است.
بیشتر بخوانید: فرونشست یا ریزش رنگ
رفع مشکل چسبندگی ضعیف رنگ روی سطح
- اولین کاری که در چنین شرایطی باید انجام دهید این است که پوسته ها را به خوبی از بین ببرید. برای انجام این کار از سنباده های مخصوص استفاده کنید و کار سمباده زدن را به آرامی و نرم انجام دهید.
- نواحی که پوشش های خوبی ندارند را آستر بزنید.
- اگر نیاز به بتونه کاری سطح است، از مواد مرغوبی استفاده کنید و سطح را به خوبی بتونه کاری کنید.
- رنگ های با کیفیت را خریداری و روی سطح را مجدد رنگ آمیزی کنید.
نقاشی ساختمان کاری بسیار تخصصی است که باید حتما به دست افراد آموزش دیده انجام شود. اگر این کار را به دست نقاشان خبره نسپارید، بدون شک شاهد چنین مشکلاتی خواهید بود. برای اطلاع از قیمت نقاشی ساختمان میتوانید با شماره های درج شده در سایت تماس حاصل فرمایید.