

اگر که در مورد رنگ نانو اطلاعاتی ندارید میتوانید پیش از خواندن این مطلب مقاله رنگ نانو چیست؟ را مطالعه کنید. رنگ های نانو دارای رزین آکریلیک بر پایه آب هستند و در آن ماده ای به نام نانو کامپوزیت استفاده شده است که از جمله عایق ترین مواد است. این انواع رنگ ها را می توان به دو صورت شفاف و رنگی تهیه کرد. همچنین از رنگ نانو به عنوان رنگ نما ساختمان نیز استفاده میکنند.
ویژگی و خصوصیت رنگ های نانو
- رنگ نانو را می توان برای نقاشی ساختمان و به منظور عایق کاری دیوار ها، کف ها و سقف ها به کار برد.
- به کار بردن این رنگ ها برای سطوح ساختمانی سبب می شود که در مصرف انرژی های سرمایشی و گرمایشی صرفه جویی های لازم صورت گیرد.
- این رنگ ها آسیبی به محیط زیست وارد نمی کنند زیرا احتیاجی به حلال ندارند و بر پایه آب هستند.
- این رنگ های نانو را می توان برای نمای خارجی سازه ها نیز به کار برد زیرا در برابر شرایط محیطی مختلف کاملا مقاوم و پایدار هستند و حتی آن ها را در پشت بام ها نیز می توان استفاده کرد.
- روی انواع سطوح نیز مانند فلزی، چوبی، گچی، بتنی، سیمانی و غیره قابلیت استفاده دارد زیرا از خاصیت چسبندگی بالایی برخوردار است و در مواقع نیاز به سادگی می توان با آب آن ها را مورد شستشو قرار داد.
- این رنگ ها از رشد باکتری، قارچ و کپک جلوگیری می کنند و بر روی سطوح مدت ها باقی می مانند و ماندگاری بالایی دارند.
بیشتر بخوانید: رنگ آلکیدی
روش استفاده از رنگ نانو
با استفاده از تجهیزات مختلفی می توان این رنگ ها را روی سطوح پیاده سازی کرد:
- استفاده از پیستوله.
- استفاده از غلتک.
- استفاده از قلمو.
- استفاده از وایرلس.
برای پیاده سازی این انواع رنگ ها باید در ابتدا سطح را از هر گونه چربی، گرد و خاک تمیز کنید و از خیس و مرطوب نبودن سطوح اطمینان حاصل کنید. مقدار ترکیب آب در رنگ های نانو برای نما های داخلی و خارجی و سطوح مختلف متفاوت است که باید طبق نظر نقاش میزان مناسبی از رنگ را با آب ترکیب کرد.
برای دریافت قیمت نقاشی ساختمان میتوانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمایید.