

امروزه از متریال جدید برای طراحی دکوراسیون داخلی استفاده می شود. یکی از این متریال کناف است. کناف صفحاتی از جنس گچ و دارای روکش هستند که در صنعت ساختمان سازی کاربرد زیادی دارند؛ به طوری که کناف کاری سقف و دیوار به یکی از عناصر مهم در طراحی دکوراسیون داخلی تبدیل شده است. در این مطلب سعی داریم اطلاعاتی مفید و کاربردی را در مورد کناف در اختیار شما قرار دهیم. تا پایان همراه ما باشید.
مجموعه هنرکده راد آماده اجرای انواع پروژه های نقاشی ساختمان به همراه انواع رنگ ساختمانی همچون رنگ جوتن میباشد برای اطلاعات بیشتر با ما در تماس باشید.
انواع کناف سقف و دیوار
کناف انواع مختلفی دارد و هر کدام ویژگی های منحصر به فرد خود را دارند. بر اساس این ویژگی ها انتخاب نوع کناف به منظور کناف کاری سقف و دیوار مشخص می شود. در ادامه انواع مختلف کناف و کاربرد آن ها را مورد بررسی قرار می دهیم.
پیشنهادی برای مطالعه: بهترین رنگ برای کناف سقف
۱- کناف معمولی (RG)
این صفحات از جنس گچ و روکشی از جنس مقوای محکم تهیه می شود. از این نوع کناف برای سقف کاذب، دیوارهای تفکیک کننده (پارتیشن) و طراحی فضای داخلی استفاده می شود.
۲- کناف مقاوم در برابر رطوبت (MR)
جنس روکش در این نوع کناف به گونه ای است که باعث می شود در برابر رطوبت مقاوم باشد. از این نوع کناف برای کناف کاری سقف و دیوار محیط های مرطوب مانند حمام، دستشویی و آشپزخانه استفاده می شود.
۳- کناف مقاوم در برابر حرارت (FR)
در این نوع کناف از الیاف فایبرگلاس در میان بافت گچ استفاده می شود و استفاده از این الیاف باعث می شود که این نوع کناف در برابر آتش مقاوم باشد. کناف ضد حریق تا سه ساعت در برابر آتش مقاوم است. این نوع کناف برای کناف کاری سقف و دیوار برای محیط هایی که نیاز است از متریال ضد حریق به کار برده شوند گزینه بسیار مناسبی هستند. همچنین از این کناف برای طراحی دکوراسیون داخلی مجتمع های تجاری استفاده می شود.
۴- کناف مقاومت در برابر حرارت و رطوبت (FM)
در طراحی این نوع کناف از الیاف فایبرگلاس در بافت گچ و از روکش مقاوم در برابر رطوبت به طور همزمان استفاده شده است این عوامل باعث شده است که این نوع کناف در برابر رطوبت و آتش مقاوم باشد. از این نوع کناف برای کناف کاری سقف و دیوار در محیط های مرطوب و محیط هایی که در معرض حریق هستند کاربرد ویژه ای دارد.
کاربرد کناف در طراحی دکوراسیون داخلی
کناف از متریال پرکاربرد در طراحی دکوراسیون داخلی انواع ساختمان ها از جمله ساختمان های مسکونی، تجاری، اداری و … است. استفاده عمده کناف، مربوط به کناف کاری سقف و دیوار است.
پیشنهادی برای مطالعه: اصول و قواعد ترکیب رنگ در دکوراسیون داخلی
۱- کناف کاری سقف
این روش یکی از روش های جدید برای زیباسازی سقف است. از این تکنیک برای پوشاندن اجزای مربوط به تاسیسات که به صورت روکار نصب شده اند می توان استفاده کرد. همچنین با کناف کاری فضای لازم برای اجرای نورپردازی مهیا می شود. وزن سبک کناف باعث می شود تا فشاری به سازه اصلی وارد نشود. می توان کناف کاری سقف را به صورت طرح دار یا ساده انجام داد که انتخاب نوع طرح دار آن جلوه خاصی را ایجاد می کند. کناف کاری سقف به دو شیوه ثابت و متحرک انجام می شود.
۲- کناف کاری دیوار
از کناف برای طراحی و اجرای دیوارهای تفکیک کننده پارتیشن ها استفاده می شود. همچنین در بازسازی منازل قدیمی می توان از کناف برای پوشش دیوارهای قدیمی استفاده کرد که علاوه بر زیباسازی فضا به عنوان عایق صوت و حرارت عمل می کند.
۳- بازسازی نمای داخلی و خارجی
۴- ایجاد سقف کاذب با استفاده از کناف
مزایای کناف کاری سقف و دیوار
کناف کاری سقف و دیوار به جای استفاده از متریال سنتی نظیر گچ، آجر و … مزایای زیادی دارد که در ادامه به برخی از آن ها اشاره می کنیم.
- صرفه جویی در زمان
- مقاومت در برابر زلزله
- عایق صوت و حرارت
- مقاومت در برابر رطوبت و آتش سوزی
- رنگ پذیری فوق العاده
- قابلیت بازیافت
- نحوه اجرای پروره کناف کاری
- دسترسی سریع و آسان به تاسیسات
- تغییر کاربری آسان
- قابلیت تعمیر در صورت آسیب
- افزایش مساحت زیر بنا از طریق کاهش ضخامت دیوارها
پیشنهادی برای مطالعه: کناف چیست و برای چه کاربردهایی استفاده میشود؟
نحوه اجرای پروژه کناف کاری
پروژه های کناف کاری سقف و دیوار توسط تیم های متشکل از طراحان دکوراسیون داخلی و افراد مجرب در زمینه اجرای کناف انجام می شود. در ادامه به مراحل انجام کار اشاره می کنیم.
- بازدید حضوری از پروژه به منظور تعیین نوع کناف، انتخاب طرح مناسب، میزان مصالح مصرفی، تجهیزات مورد نیاز، دستمزد و برآورد هزینه کل پروژه
- تایید طرح انتخابی توسط کارفرما و توافق بر سر هزینه پروژه و عقد قرارداد
- انتقال مصالح و تجهیزات به محل اجرای پروژه
- شروع پروژه و پیشرفت کار بر طبق برنامه
- اتمام پروژه
- تحویل پروژه به کارفرما و تسویه حساب از جانب او
برای استعلام قیمت نقاشی ساختمان و خدمات مرتبط به رنگ نما ساختمان با ما تماس بگیرید.